Viljan myynti


ViljaTavastian extranetin eli jäsensivuston tärkein tehtävä on kerätä tiedot jäsenten viljaeristä, joita haluaa tarjota myyntiin osuuskunnan kautta. Näin osuuskunta saa ennakkotiedon siitä, millainen määrä viljaa on tulossa myyntiin, ja ViljaTavastia voi valmistella kauppoja viljanostajien kanssa.

ViljaTavastia tekee jäsenilleen ostotarjouksia sähköpostitse, yhteydenottona suoraan viljelijään sekä keräämällä suurempia myyntieriä tarjouskierroksiin.

On tärkeää, että viljelijä on täyttänyt ennakkoon omat myyntieränsä analyysitietoineen jäsensivuille. Näin ollen pystymme välittämään teollisuudelle juuri niitä eriä, mitkä milloinkin ovat teollisuudelle kysyttyjä.

Kun erä on myyty, muista poistaa se myynnistä ViljaTavastian extranetissa – riippumatta siitä, onko erä myyty ViljaTavastian kautta tai muuta reittiä. ViljaTavastian sääntöjen mukaisesti jäsen saa myydä satonsa myös itse. Toiminnan sujuvuuden varmistamiseksi on päädytty ratkaisuun, jossa jäsen ylläpitää myyntierien tiedot ViljaTavastian extranetissa. Näin menetellen tiedot ovat varmimmin ajantasaiset ja vältytään päällekkäisyyksiltä tietojen päivityksessä ja kaupanteossa. Haluamme tehdä prosessitehokkuudesta ViljaTavastian kaupankäynnin vahvuuden. Vähemmän sählinkiä, pienemmät kulut, parempi tulos!

KIRJAUDU extranetiin (linkki).