Jäsenedut


Vilja-analyysit Västankvarnin koetilalta

Luotettavat vilja-analyysit ovat viljakaupan perusta. ViljaTavastia on neuvotellut yhteistyösopimuksen Västankvarnin koetilan kanssa viljanäytteiden analysoinnista. Sopimus tarjoaa 7 % alennuksen jo kilpailukykyisistä koetilan hinnoista. Alennus koskee vain ViljaTavastian jäsenen sadon analysointia. Koetilan käytössä on ajanmukainen laitteisto jo analyysitulokset vastaavat kaikkien viljanostajien vaatimuksia. Lisätietoa hinnoista ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

 

Siemenet

ViljaTavastia neuvottelee jäsenalennuksia sertifioiduista vilja- ja nurmisiemenistä eri siemenpakkaamoiden kanssa.

 

Polttoöljy Nesteeltä

ViljaTavastia on neuvotellut jäsenilleen poltto- ja voiteluöljysopimuksen kilpailukykyiseen hintaan Neste Oy:n kanssa. Poltto- ja voiteluaineet on tilattavissa OmaNeste nettipalvelun kautta milloin tahansa. Lisätietoa hintatiedustelua varten ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

 

Viljavuusanalyysit SeiLab Oy:ltä

ViljaTavastia on neuvotellut jäsenedun viljavuusanalyyseistä SeiLab Oy:n kanssa. Sopimus tarjoaa 20 % alennuksen jo kilpailukykyisistä maanäytehinnoista. Käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.