Jäsenedut


Vilja-analyysit Västankvarnin koetilalta

Luotettavat vilja-analyysit ovat viljakaupan perusta. ViljaTavastia on neuvotellut yhteistyösopimuksen Västankvarnin koetilan kanssa viljanäytteiden analysoinnista. Sopimus tarjoaa 7 % alennuksen jo kilpailukykyisistä koetilan hinnoista. Alennus koskee vain ViljaTavastian jäsenen sadon analysointia. Koetilan käytössä on ajanmukainen laitteisto jo analyysitulokset vastaavat kaikkien viljanostajien vaatimuksia. Lisätietoa hinnoista ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

 

Siemenet Tilasiemeneltä

ViljaTavastia on neuvotellut jäsenalennuksen sertifioiduista vilja- ja nurmisiemenistä eräiden Tilasiemen –ketjuun kuuluvien pakkaamoiden kanssa. Tarjoushinnat on neuvoteltu vain ViljaTavastian jäsenille. Lisätietoa jäsenhinnoista ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

 

Polttoöljy Nesteeltä

ViljaTavastia on neuvotellut jäsenilleen poltto- ja voiteluöljysopimuksen Neste Oy:n kanssa. Hinta on kilpailukykyinen ja polttoöljy on nettipalvelun kautta tilattavissa milloin tahansa. Lisätietoa hintatiedustelua varten ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

 

Viljavuusanalyysit SeiLab Oy:ltä

ViljaTavastia on neuvotellut jäsenedun viljavuusanalyyseistä SeiLab Oy:n kanssa. Sopimus tarjoaa 20 % alennuksen jo kilpailukykyisistä maanäytehinnoista. Käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.