Jäsenedut


Yaran lannoitteet

ViljaTavastian kautta on myynnissä Yaran lannoitevalikoimat. Päiväkohtaisista hinnoista tarjoukset annamme sähköpostilla: myynti@viljatavastia.fi

Vilja-analyysit NSL laboratoriosta

Luotettavat vilja-analyysit ovat viljakaupan perusta. ViljaTavastia on neuvotellut yhteistyösopimuksen Västankvarnin koetilan NSL laboratorion kanssa viljanäytteiden analysoinnista.  koskee vain ViljaTavastian jäsenen sadon analysointia. Koetilan käytössä on ajanmukainen laitteisto ja analyysitulokset vastaavat kaikkien viljanostajien vaatimuksia. Lisätietoa hinnoista ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

Polttoöljy Nesteeltä

ViljaTavastialla on tarjota jäsenilleen poltto- ja voiteluöljyt kilpailukykyiseen hintaan Neste Oy:n kautta. Poltto- ja voiteluaineet on tilattavissa OmaNeste nettipalvelun kautta milloin tahansa. Lisätietoa hintatiedustelua varten ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

Viljavuusanalyysit Eurofins Viljavuuspalvelulta

ViljaTavastian jäsenille 20% alennus Eurofins Viljavuuspalvelu Oy maanäytteiden viljavuustutkimuspaketeista. Käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsenen omilta sivuilta.

Siemenet

ViljaTavastia tekee siemenkaupan yhteistyötä Peltosiemeneen kuuluvan Junttilan Tila Oy.n pakkaamon kanssa. 

IKH-jäsenedut

Avatessasi tili- tai käteisasiakkuuden IKH:ssa saat käyttöösi jäsenedut.

ViljaTavastian alennukset ovat jatkossa voimassa 13 IKH:n toimipaikassa.

Jäsenien tuote ja tuoteryhmäkohtaiset alennukset jopa 5-20%.

Lisätietoa hinnoista ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.