Jäsenedut


Vilja-analyysit Västankvarnin koetilalta

Luotettavat vilja-analyysit ovat viljakaupan perusta. ViljaTavastia on neuvotellut yhteistyösopimuksen Västankvarnin koetilan kanssa viljanäytteiden analysoinnista. Sopimus tarjoaa 7 % alennuksen jo kilpailukykyisistä koetilan hinnoista. Alennus koskee vain ViljaTavastian jäsenen sadon analysointia. Koetilan käytössä on ajanmukainen laitteisto jo analyysitulokset vastaavat kaikkien viljanostajien vaatimuksia. Lisätietoa hinnoista ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

 

Siemenet Tilasiemeneltä

ViljaTavastia on neuvotellut jäsenalennuksen sertifioiduista vilja- ja nurmisiemenistä eräiden Tilasiemen –ketjuun kuuluvien pakkaamoiden kanssa. Tarjoushinnat on neuvoteltu vain ViljaTavastian jäsenille. Lisätietoa jäsenhinnoista ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

 

Polttoöljy Nesteeltä

Neste kuivurikampanja ViljaTavastian jäsenille alkaa 6.6.2018 ja on voimassa tilauksille 30.9.2018 asti. Tänä aikana tehdyt tilaukset saavat korottoman maksuajan 26.11.2018 asti.

ViljaTavastia on neuvotellut jäsenilleen poltto- ja voiteluöljysopimuksen Neste Oy:n kanssa. Hinta on kilpailukykyinen ja polttoöljy on nettipalvelun kautta tilattavissa milloin tahansa. Lisätietoa hintatiedustelua varten ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.