Jäsenedut


Yaran ja Cemagron lannoitteet

ViljaTavastian kautta on myynnissä Yaran ja Cemagron lannoitevalikoimat. Päiväkohtaisista hinnoista tarjoukset annamme sähköpostilla: myynti@viljatavastia.fi

Vilja-analyysit NSL laboratoriosta

Luotettavat vilja-analyysit ovat viljakaupan perusta. ViljaTavastia on neuvotellut yhteistyösopimuksen Västankvarnin koetilan NSL laboratorion kanssa viljanäytteiden analysoinnista.  koskee vain ViljaTavastian jäsenen sadon analysointia. Koetilan käytössä on ajanmukainen laitteisto ja analyysitulokset vastaavat kaikkien viljanostajien vaatimuksia. Lisätietoa hinnoista ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

Polttoöljy Nesteeltä

ViljaTavastialla on tarjota jäsenilleen poltto- ja voiteluöljyt kilpailukykyiseen hintaan Neste Oy:n kautta. Poltto- ja voiteluaineet on tilattavissa OmaNeste nettipalvelun kautta milloin tahansa. Lisätietoa hintatiedustelua varten ja käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

Viljavuusanalyysit SeiLab Oy:ltä

ViljaTavastia on neuvotellut jäsenedun viljavuusanalyyseistä SeiLab Oy:n kanssa. Sopimus tarjoaa 20 % alennuksen jo kilpailukykyisistä maanäytehinnoista. Käytännön toimintaohjeet löytyvät ViljaTavastian jäsensivuilta.

Siemenet

ViljaTavastia neuvottelee jäsenalennuksia sertifioiduista vilja- ja nurmisiemenistä eri siemenpakkaamoiden kanssa.